Якщо готується тушонка з курки в автоклаві з м'яса свійської птиці, тримати банки потрібно близько 30 хвилин при температурі 100-110 градусів Цельсія і остуджувати до 30 градусів. Для птиці, вирощеної в умовах птахофабрики, час приготування становить 25 хвилин.12 груд. 2018 р.
Скільки часу готувати тушонку в автоклаві?
Час автоклавування не повинен перевищувати 70 хв., а температура – 120 градусів.
Скільки солі на 1 кг м’яса для тушонки?
Відміряємо сіль: на 1 кг м'яса — 11 г солі (1 столова ложка з гіркою).
Скільки потрібно солі на тушонку в автоклаві?
Для приготування консерви необхідно:
- в міру жирне свиняче м'ясо – 500 г;
- ріпчаста цибуля – 1 шт .;
- чорний перець – 3 горошини;
- сіль – 1 ч. л .;
- лавровий лист – 1 шт.
Тушенка из курицы и утки в автоклаве в домашних …
Под мясом птицы подразумевается курица, утка, индюк и гусь. Стандартная тушенка из птицы в автоклаве готовится следующим образом. Для начала нужно взять тушку, отделить от кости мясо, избавиться от прожилков и нарезать небольшими кусочками. Мясо нужно тщательно перемешать …