Що можна зробити з бадилля буряка?
Так, бадилля буряка можна використовувати як замінник зелені. Його можна готувати на пару, пасерувати, тушкувати, додавати до супів або навіть їсти сирим. "Обсмажте стебла з невеликою кількістю часнику, апельсина та цибулі-шалот, – ідеальний гарнір до будь-чого.
Як правильно обрізати буряк?
Буряк прибирають у суху погоду, за 2-3 тижні до збирання грядки з буряком перестають поливати. Рослини підкопують лопатою, обрізають бадилля, залишивши ніжку довжиною 1,5 см, і залишають сохнути на кілька годин.
Що приготувати з бурячиння?
Бадилля можна додавати для приготування других страв – в овочеве рагу, котлети, запіканки, омлети. Бурячиння може бути начинкою для пирогів. Бадилля заготовляють – його сушать, заквашують, солять, консервують з іншими овочами і потім взимку використовують в кулінарії.
Буряче бадилля на зиму, рецепт для борщу
Бадилля буряків – корисна і дуже апетитна заготівля на зиму. Вона має барвистий колір, приємний смак і легкий, ненав’язливий аромат. Так що, коли збираєте врожай …