Як зробити часникове вершкове масло?
Змішати часник і зелень, додати дрібку солі і перемішати. Почекати 2-3 хв, щоб розчинилася сіль. Заздалегідь треба витягнути вершкове масло з холодильника — воно повинно стати абсолютно м'яким при кімнатній температурі. Ні в якому разі не гріти вершкове масло, воно стане рідким і його доведеться охолоджувати.
Що можна зробити з часником?
Часник у великій кількості додають в такі страви як чанахи, тушковану баранину, соус сацебелі, м'ясні котлети, м'ясний рулет, сало, шинку, помідори, баклажани та кабачки й т.
Що можна приготувати з маслом?
Рецепти з вершковим маслом — це пироги, печиво, трюфелі, кекси, пончики й т. ін. Для деяких страв масло спочатку розтоплюють, вимішують в блендері або охолоджують. При використанні вершкових продуктів дуже важливо стежити за їх якістю, оскільки від цього залежить результат випічки.