Якою сіллю солити сало?
Як засолити сало сухим способом Сало бажано нарізати на менші шматки, щоб воно краще просолилося і через кожні 4-6 сантиметрів зробити надрізи. Потім щедро натерти сіллю з усіх боків. Сіль рекомендується використовувати кам'яну, крупного помелу.
Чому не можна закривати з йодованою сіллю?
Йодована сіль – головний страх любителів консервування Вживання такої спеції належить до заходів профілактики захворювань щитовидної залози. Така сіль містить не чистий йод. Ще років 20-30 тому її збагачували йодидом калію. З'єднання дійсно негативно впливало на смак і колір овочів при засолюванні.
Як правильно вживати йодовану сіль?
Вживати йодовану сіль потрібно в такій самій кількості, як і звичайну. Достатньо щодня вживати разом з їжею 5-6 грамів такої солі.
Чи можна солити й консервувати з йодованою сіллю.
Чи можна солити й консервувати з йодованою сіллю. Експерти нарешті визначилися Колаж РБК-Україна: Чи можна солити й консервувати з …