Трохи підкисший сир можна використати для запіканок, сирників. У сирі при тривалому зберіганні, навіть у холодильнику, відбуваються різні процеси, тому, якщо сир не зіпсувався, але вже прострочений, його можна піддати подвійній тепловій обробці — спершу на сковорідці, а потім — у духовці.4 січ. 2018 р.
Який сир краще брати на сирники?
Для приготування сирників нам потрібен жирний кисломолочний сир – від 9%, можете брати фермерський, домашній та навіть безлактозний. Сир має бути не занадто вологим, тож якщо ви купили такий, в якому багато рідини, радимо відкинути його на друшляк з марлею, та трохи віджати. Обирайте однорідний, мʼякий сир.
Як робити сирники в домашніх умовах?
Спосіб приготування:
- Сир викладіть у миску, добре розімніть його виделкою.
- Додайте яйце, борошно, цукор та грецькі горіхи. …
- Із сирної маси сформуйте кульки, обваляйте їх у борошні.
- На розігріту сковорідку вилийте олію. …
- Обсмажте сирники до золотавої скоринки та викладіть їх на паперовий рушник.
Як ліпити сирники?
Змочити руки в холодній воді і зліпити з тіста пишні сирники. Смажити на сковороді з гарячою олією 4 хвилини з кожного боку. Викласти сирники на серветку, щоб прибрати надлишок жиру.
Як приготувати сирники – рецепт смачних …