Сухарі багаті харчовими волокнами (клітковиною). Вони мають пребіотичний ефект (поживний субстрат для корисної мікрофлори) і посилюють перистальтику кишечника.. Вбирають у собі надлишки рідини у просвіті товстого кишечника, що полегшує травлення та нормалізує стілець.28 серп. 2019 р.
Навіщо корисно їсти сухарі?
Також у хімічному складі містяться величезна кількість інших корисних речовин: вітаміни групи В; амінокислоти лізин та метіонін; мікроелементи – калій, натрій, магній, кальцій, залізо, фосфор. Збережена копія
Коли не можна їсти сухарі?
Шкідливі властивості хлібних сухарів Бажано чергувати обидва продукти. ✔ Безконтрольне та регулярне поїдання сухарів може спричинити ускладнення з кишечником та призвести до запорів. ✔ Не можна вживати сухарі на голодний шлунок, підвищується ризик загострення гастриту, виразкової хвороби шлунка, панкреатиту.. Збережена копія