Чим удобрювати лохину садову влітку

Фосфорні добрива (суперфосфат) вносять улітку і восени з розрахунку 100 г на один кущ.7 черв. 2022 р.

Коли і чим підживити лохину?

Перед підживленням лохини слід добре полити кущі, а після — присипати кущі торфом чи іншою мульчею (сосновими шишками, тирсою тощо). Для другого підживлення — наприкінці весни чи на початку літа — використай сульфат калію та сульфат магнію. Ці мінеральні речовини допомагають ягодам стати солодкими та великими.

Що любить лохина?

Лохина дуже сонцелюбна рослина і не любить холодних вітрів, тому садити її найкраще на сонячному і захищеному від вітру місці. Якщо її садити в тіні, ягоди будуть кислими і їх буде мало.

Коли удобрювати лохину?

Лохину потрібно підживляти два рази на рік: на початку вегетацій (квітень) і в кінці (серпень-вересень). Основними елементами для підживлення навесні є азот, калій, фосфор. Ці елементи допоможуть наростити зелену масу кущу, сприяють цвітінню і зав'язуванню ягід.

Чим підгодувати лохину садову навесні, влітку, восени, ніж …
Удобрювати лохину можна комплексними препаратами, призначеними для рододендронів. Ці рослини мають схожі вимоги до живильних складам.

Related Post

Слива для чого обробити є плодиСлива для чого обробити є плоди

Коли обробляти сливу від плодожерки? На початку літа, коли почнуть зав'язуватись плоди, потрібно провести обприскування карбофосом за інструкцією. Цей препарат використовується проти плодожерки, яка найчастіше винна у появі плодової гнилі.

Чи можна бити цефазолін на голодний шлунок: рекомендації та протипоказанняЧи можна бити цефазолін на голодний шлунок: рекомендації та протипоказання

Зміст:1 Як правильно колоти цефазолін?2 Коли колоти цефазолін?3 Чи можна бити цефазолін 1 раз на день?4 Як колоти цефазолін внутрішньом'язово? Цефазолін є антибіотиком, що широко використовується, застосовується для лікування різних

Що готують з оселедцяЩо готують з оселедця

Що приготувати з риби оселедець? Цю рибу можна вживати як закуску. Класичне поєднання – з відвареною картоплею, ароматною олією та маринованою цибулею. Можна поєднувати з крем-сиром та вершковим маслом, викладаючи