Яка приправа для риби?
Чудово підходять до всіх морепродуктів: італійська петрушка, корінь імбиру, розмарин, базилік, коріандр, шавлія, кервель, чебрець. Можна додати в рибну страву трохи тертої цедри лайма, фруктового соку, перцю чилі або паприку, прикрасити її шафраном і каперсами або листям селери.
Яку приправу додати до грибів?
До універсальних спецій для грибів можна віднести часник, чорний та духмяний перець, лавровий лист, мускатний горіх, прованські трави, хмелі-сунелі. Саме вони підійдуть до будь-якої грибної страви.
Що входить в склад прованських трав?
Склад Розмарин, базилік, чебрець, шавлія, м'ята перцева, чабер садовий, материнка і майоран.
Чим замінити рибу?
Можна з деякою часткою впевненості сказати, що чим більше в рибі кісток, тим вона доброякісніша. Звичайно, за умови, що не пахне аміаком чи іншою хімією.