Як обробляти кишки для ковбаси?
Кишки замочіть в солоно-содовому розчині (на 1 л води 2 ст. л. соди і солі) на 3-5 годин. Під його впливом вмирають шкідливі мікроорганізми, а жир стає м'якше, завдяки чому зішкрябується без особливих зусиль. Кеш
Як підготувати кишки для домашньої ковбаси?
Опускають кишку в воду і поділяють її на кілька частин, щоб зручніше було її обробити. У воді кишки знову пропускають між пальцями, вичавлюючи з них залишки вмісту. Воду зливають, а кишки промивають під проточною водою, пропускаючи струмінь води через отвір. Кеш
Як зберегти свинячі кишки?
Свинячі кишки очищають, добре промивають і зберігають у засоленому або сушеному вигляді, а перед використанням вимочують у воді. Їх використовують для приготування ковбас, сосисок та шпикачок. Купити свинячі кишки можна на будь-якому ринку, заздалегідь замовивши їх у м'ясника.
Як почистити свинячу кишку для ковбаси
Самі популярні і легкі способи почистити свинячі киши для ковбаси в домашніх умовах. Читайте і чистіть натуральні оболонки самі.