Чому гірка квасоля?
Квасоля може гірчити, якщо її недостатньо довго вимочували перед тим, як почати варити. Рекомендується залишати її вимочувати на цілу ніч, але перед цим треба переконатися, що в приміщенні не дуже жарко, в іншому разі вона просто закисне. При вимочуванні не змінювалася вода.
Скільки часу потрібно замочувати квасолю?
На один стакан насіння необхідно взяти мінімум три склянки рідини. Бажано залишити квасолю в рідині на ніч або на 24 години, але при цьому кожні три години воду слід міняти. Гарячий спосіб не вимагає стільки часу. Насіння потрібно залити гарячою водою, а після довести рідину до кипіння.
Як довго вариться квасоля?
Червона квасоля доходить до готовності впродовж трьох годин, біла вариться приблизно на 30 хвилин швидше. Важливо, щоб температура в пароварці була на рівні 80 градусів. Інакше квасоля може варитися занадто довго або дійти до готовності нерівномірно.
Стручкова квасоля — Вікіпедія
Сира стручкова квасоля на 90% складається з води, 7% вуглеводів, 2% білка і містить незначну кількість жиру (таблиця). У 100 грамах (3,5 унції) базової кількості сира зелена квасоля містить 31 …