Є низка причин, чому квашена капуста вийшла дуже м'якою. Деякі господині навіть спеціально порушують ці правила, щоб зробити м'яку квашену капусту. Наприклад, солять не за рецептом: мало солі – в результаті мало соку, в якому кваситься капуста. Як результат – непроквашена до пуття капуста.11 вер. 2021 р.
Чому капуста стає слизькою?
Слизька капуста В усьому виною патогенна мікрофлора. Змішавшись із іншими мікроорганізмами, бактерії можуть остаточно зіпсувати заготівлю. Можливо, що капуста зберігалася у невідповідній тарі. З усього, що є в будинку будь-якої господині, підійдуть скляні банки, але ідеально підходять дерев'яні діжки.
Чому квашена капуста дуже кисла?
Однак якщо при заквасці капусти зробити кілька помилок, наприклад, не витримати температурний режим або протримати її під гнітом занадто довго, то страва може стати кислою. Якщо ви не любите кисле, не варто переживати, що страва зіпсована, адже ця "проблема" досить просто вирішується, пише портал "Смачно+".
Що потрібно щоб квашена капуста була хрусткою?
Щоб капуста була хрусткою, рекомендується процес заквашування починати при кімнатній температурі, а закінчувати приблизно при 0 ° С. Для отримання хрусткої капусти готуємо її в розсолі.
Чому капуста стає м’якою: причини та методи боротьби
Чому капуста виходить м’якою Капуста – корисний овоч, який містить багато вітамінів та мінералів. Проте, стається так, що після деякого часу зберігання, капуста стає м’якою, несмачною та не …