Що зробити щоб згустити вершки?
Змішати 2 столові ложки цукрової пудри і 1 столову ложку крохмалю. Додати суху суміш до 300 мл вершків. Змішати на низьких обертах, дати постояти 10-15 хвилин, після чого збити вершкову масу. Половину чайної ложки свіжого лимонного соку додати до 500 мл вершків і швидко збити до потрібної густоти.
Чому не збиваються вершки?
Рекомендується перед приготуванням охолодити вершки і ємність з вінчиками в холодильнику. Неправильно підібрана швидкість роботи пристрою. Для збивання вершків потрібно включати більш низький швидкісний режим. Якщо його підвищити, то продукт розшарується. Кеш
Що можна зробити з вершків 33%?
Вершки жирністю 33% використовують як у солодких, так і в солоних рецептах. Їх додають у напої, десерти, соуси, супи, супи-пюре, картопляне пюре, каші, запіканки, тісто, омлети, начинки, паштети. Ці вершки збивають у легкий крем для десертів, тортів та іншої випічки, кави та коктейлів.
Чому не збиваються вершки | Коментарі Україна
Розповідаємо, як правильно збивати вершки і що робити, якщо вони не перетворилися на олію та були стійкими. Чому вершки не збиваються і як зробити їх дійсно пухкими – про ці питання можна …