Чому жовтіє листя у аґрусу в липні що робити

Чому жовтіє листя аґрусу?

Якщо листя пожовтіло, спробуйте рясно полити кущ, можливо, він страждає від недостачі вологи. Для цього треба влити під корінь не менше 20 л води. Якщо на листі помітите білу павутину, то це може бути захворювання – борошниста роса. У такому випадку необхідно обробити спеціальними препаратами.

Як лікувати агрус?

Щоб не допустити спалаху хвороб, ще до розкриття бруньок провести обприскування фунгіцидами. Обробіть кущі аґрусу і ґрунт під ними 3 % розчином залізного купоросу або мідними препаратами. Непогано зарекомендували себе в боротьбі з цим головним ворогом аґрусу такі препарати, як Хорус 75WG, Топаз 100 EC, Кумулюс ДФ.

Чому опадає агрус?

Виникають вони з різних причин: надлишок мікроелементів, забруднений ґрунт, бур'яни і сміття, перезволоження, спекотна погода. Чим раніше ви виявите ознаки і симптоми хвороби, тим швидше почнете лікування. Часті проблеми аґрусу — американська борошниста роса, іржа та септоріоз. Кеш

Чому жовтіє агрус влітку, що робити, коли сохнуть і …
Якщо в розпал літа на аґрусі і його близькій родичці смородині без видимих причин пожовкли, почали скручуватися, засихати і опадати листя, пора негайно вживати заходів.

Related Post

Які бувають нафтовики?Які бувають нафтовики?

Нафтовики-геологи – виконують розрахунки з оптимальної розробки нафтових покладів. Їх робота може включати планування розробки нафтового родовища, підбір оптимального розташування свердловин (вибір сітки свердловин), розрахунок оптимального темпу відбору та закачування,

Особливості iPad Air: що робить його унікальним?Особливості iPad Air: що робить його унікальним?

iPad Air – це планшетна комп'ютерна платформа, яку випустила компанія Apple. Він відрізняється від інших моделей iPad своїми особливостями та функціональністю. Однією з головних особливостей iPad Air є ультратонкий і

Скільки на день можна з’їсти часникуСкільки на день можна з’їсти часнику

Скільки часнику потрібно з'їдати за день Це речовина, яка утворюється під час руйнування частинок часнику під час жування або готування, і саме вона має бактерицидний ефект. Деякі дієтологи кажуть, що