Навіщо замочувати овочі?
Не тільки миття Аби ще більше знизити вміст нітратів, овочі можна замочити – як у воді, так і з використанням солі чи оцту. Замочування на 30-60 хвилин – ще більш ефективний метод зменшити вміст хімії. Кеш
Як правильно замочувати зелень?
Зелень і ягоди замочуємо в слабкому розчині натурального оцту, соди або солі на 10-15 хв (1 ст л соди / солі / оцту на 1 літр води).
Як замочувати фрукти?
Найкраще продукти замочувати на 10-15 хвилин у розчині соди. На один літр води – одна столова ложка соди. Таким способом можна очищувати більшість плодів: сода не змінює смак продукту, її не потрібно змивати і вона абсолютно безпечна.
Лікар розповів, як потрібно обробляти зелень перед їжею
В’ялов порадив тримати куплену в магазині або на ринку зелень у …