Перед приготуванням пирогів (або будь-яких інших страв) з груш або яблук, сухофрукти необхідно розмочити декілька годин у воді. Груші сушаться 10-12 годин на температурі MEDIUM 50°C. Через 5-6 годин поміняйте місцями нижні та верхні лотки сушарки. У сухому вигляді груші повинні бути м'якими та липкими.
Як сушити груші в Електросушарці?
Як сушити груші в сушарці: інструкція Помиті та сухі фрукти наріж і розклади на піднос електросушарки. Суши їх при температурі 70 градусів при періодичному помішуванні. Сушіння груш в електросушарці займе 15-20 годин.
Як зробити сушку з груш?
Великі груші вимийте і наріжте часточками, дрібні залиште цілими. Покладіть плоди на плоску тарілку одним шаром. Увімкніть мінімальну потужність або, якщо є "Розморожування", то краще використовувати його. Зачекайте 1-2 хвилини, потім збільште потужність до 200 і сушіть фрукти до готовності. Кеш
Як сушити груші в мікрохвильовці?
Скибки груш викладіть на неглибоку тарілку, що застелена пергаментом. Засушування слід ставити на позначках 200-300 Вт потужності мікрохвильовки. Засушування часу займе приблизно п'ять хвилин. Натискайте на початок підігрівання і слідкуйте за грушами через прозорі дверцята кухонного приладу.
Як сушити груші: способи сушіння в домашніх умовах
Як сушити груші в сушарці: інструкція. Помиті та сухі фрукти наріж і розклади на піднос електросушарки. Суши їх при температурі 70 градусів при періодичному помішуванні.