Як готувати свіжу квасолю?
Перед приготуванням воду, в якій замочувалася квасоля, потрібно злити та залити свіжою водою. Коли вода закипить, її потрібно злити та знову залити свіжою водою. Після цього, квасолю потрібно довести до кипіння та варити на невеликому вогні 40–60 хвилин.
Як вирощувати квасолю в домашніх умовах?
Як садити квасолю у відкритий ґрунт У ямку кладуть по 5-6 квасолин. Коли з'являться сходи, залиште в кущі лише три міцних сіянці, а решту пересадіть. Після посадки грядку поливають і ущільнюють ґрунт зворотною стороною грабель. Якщо ви побоюєтеся, що нічні заморозки можуть повернутися, накрийте посіви плівкою.
Що робити щоб швидко зварити квасолю?
Поставте варитися незамочену квасолю як завжди, після закипання води додайте до неї харчову соду буквально на кінчику ножа. Сода зменшить час варіння квасолі до години. Другий спосіб полягає у додаванні до квасолі холодної води під час варіння.
Квасоля на зиму у банках: рецепти консервування в домашніх …
Квасоля цілком підходить для консервування на зиму в домашніх умовах. Пропонуємо освоїти кілька простих рецептів консервування квасолі та салатів з неї.