Як правильно їсти ковбасу з пліснявою?
Ковбаси та м'ясні делікатеси з їстівною пліснявою використовуються для приготування бутербродів, канапе, класичних м'ясних тарілок, закусок, салатів. Також можуть додаватись до перших і других страв. Кеш
Чому ковбаса біла?
Колір білої сирої ковбаси — це природний колір сировини: колір м'яса злегка рожевий, жир білий. Після варіння ковбаса сіріє. Рожевий колір вказує на те, що до нього додавали консерванти, особливо сіль для маринування.
Як їсти Фуэт?
❓❗ Як їсти ковбасу фует? Рекомендується нарізати не дуже тонкими шматочками. Можна їсти як окремий продукт, або з поєднувати з овочами, фруктами, вином. Гарно смакує з усіма сортами європейських сирів з коров'ячого, козячого та овечого молока.
Дорблю — Википедия
Дорблю́ (нем. Dorblu, иногда Дор блю или Дор-блю) — марка голубого сыра из Германии, производства компании Кезерай Шампиньон Хофмайстер (нем.) (рус..…