Що робити щоб огірки були хрусткі?
Замочувати огірки найкраще в холодній колодязній воді на 3-8 годин, не забуваючи по можливості міняти її кожні 2-3 години. Щоб огірки були міцними і хрусткими, вони повинні увібрати в себе максимум розсолу.
Скільки днів мають Кваситись огірки?
Потім банки потрібно накрити капроновими або металевими кришками – так, щоб був доступ повітря. Залишаємо кваситися при кімнатній температурі на 3-4 дні. Розсіл за цей час повинен стати каламутним, може пінитися і витікати. Приблизно на 4-й день огірки будуть готові – їх можна їсти або законсервувати. Кеш
Чому на квашені огірки стали м’які?
Основна помилка — недостатня кількість солі (оптимальна концентрація сольового розчину — від 6 до 9%). В результаті розсіл може нагадувати слиз (продукт діяльності сторонньої мікрофлори), а самі огірки — неприємні м'якушки.
Квашені огірки, огурцы соленые хрустящие, …
Рецепт квашених огірків на 3 літрову банку Нам потрібно: – Огірки – листя вишні – листя смородини – листя хрону – суцвіття кропу – зубчики часнику – корінь хрону – вода ЯК схуднути ЗА ТИЖДЕНЬ БЕЗ дієт? …