Як називається м’ясо кози?
Козлятина, м'ясо кози – це дієтичний продукт. М'ясо козеняти без запаху, нежирне і має ряд переваг. Наявність в козлятини вітамінів групи B і вітаміну E підтримують пружність та тонус шкіри. Козяче м'ясо легко і швидко засвоюється організмом і корисно людям з хворобами серця, судин і при атеросклерозі.
Що можна приготувати з козячого м’яса?
З козлятини можна приготувати безліч блюд. З м'яса роблять котлети, печеню, гасять з овочами і грибами. Можна зварити відмінний плов або гуляш. Дотримання рецептури приготування дозволяє порадувати домочадців і гостей ситними блюдами з козлятини не лише на обід, але і на свято.
Як правильно сушити мясо в сушарці?
Існують рекомендації, за якої температури сушити м'ясо в сушарці для овочів і фруктів:
- Риба – використовуйте температуру 50-60 ° С протягом 6-8 годин.
- Курка та інший птах – 70 ° С на 5-6 годин або 50-55 ° С на 10-14 годин.
- Свинина та інше м'ясо тваринного походження – 60-65 ° С протягом 12-14 годин.
Приготування дичини. Запечене м’ясо дикої …
Оджахурі 🇬🇪 Кількість порцій – 5 Час приготування – 1 година …