Білі мариновані гриби – справжній делікатес. Їх можна подавати як закуску з нарізаною цибулею, а також додавати в салати, пасту, піцу, бургери. А ще мариновані гриби – ідеальний варіант для Святвечора. Можна просто відкрити баночку грибів, заправити їх цибулею й олією та подавати на стіл.30 вер. 2022 р.
Як приготувати маринад для грибів?
У каструлю налити літр води, додати кілька горошин запашного перцю і листочків лаврового листа, сіль, цукор. Поставити маринад на вогонь і довести до кипіння. Коли маринад закипів, додати в нього гриби і варити 15 хвилин. Додати оцет, варити ще 5 хвилин.
Що можна зробити з маринованими грибами?
Що можна зробити з маринованих грибів
- Крокети з білих маринованих грибів …
- Рецепт фаршированих помідорів польськими грибами …
- Салат з маринованими грибами і зеленим горошком …
- Салат з маринованих білих грибів з рибою …
- Картопляна запіканка з маринованими білими грибами
Кеш
Як швидко замаринувати гриби?
У невелику каструлю або сотейник влити воду та оцет, всипати сіль та цукор, додати лавровий лист, чорний перець горошком, гвоздику та довести до кипіння. Підготовлені гриби опустити в киплячий маринад і варити, видаляючи піну, близько 15 хвилин, після чого охолодити, помістити в банку і поставити в холодильник.
Рецепти маринованих грибів, як готувати …