на пару. Спосіб, який найкраще зберігає корисні властивості продуктів. Під впливом пари не порушується структура їжі, не руйнуються вітаміни та мінерали.5 лип. 2022 р.
На чому корисніше готувати їжу?
Зберегти вітаміни та поживну цінність допоможе приготування продуктів при низькій температурі – краще не вище 100 ° C, а також варіння на пару або в киплячій воді. Овочі краще готувати за температури нижче 60 °C — інакше руйнується вітамін С. Збережена копія
На чому можна готувати їжу?
Приготування їжі: необхідний мінімум
- Електричні плитки та чайники На будь-якій кухні ми очікуємо побачити, як мінімум, плиту та чайник – пристрої, за допомогою яких можна приготувати їжу і закип'ятити воду. …
- Термопоти.
- Мікрохвильові печі …
- Духова шафа …
- Аерогриль.
- Мультиварка.
- Морожениця.
- Соковижималка