Найчастіше сирники смажать на сковороді, але бувають рецепти, в яких їх роблять і в духовці, в мікрохвильовій печі, і на пару. А якщо ви вже захочете експериментів, тоді вже можете додавати в сирники що завгодно, за бажанням. Наприклад, мак, родзинки, сухофрукти тощо.
Як правильно смажити сирники?
Обваляйте сирники з усіх боків у борошні, це допоможе їм тримати форму. Розігрійте сковорідку з 3-4 ст. л. соняшникової олії на середньому вогні. Викладайте сирники та смажте до появи золотистої скоринки з обох боків. Кеш
Скільки треба смажити сирники?
Розігрійте сковороду на середньому вогні, додайте на сковороду масло, і починайте смажити сирники. В середньому, для кожної сторони потрібно 3-5 хвилин. Коли сирники будуть готові, подавайте на стіл теплими, можна зі сметаною. Кеш
Чому сирники плавляться?
Чому сирники вийшли рідкі і як їх врятувати Сирники виходять рідкими з кількох причин: Якщо ви додали в тісто занадто багато яєць. Річ у тім, що сир не вбирає в себе рідину, а навпаки розчиняється в ній. Якщо ви додали в тісто занадто багато молока або сметани.
Як приготувати сирники – рецепт смачних …