Як зрозуміти що куряче філе зіпсоване?
Однак, не варто лякатися, якщо філе здається вам недостатньо яскравим: сира курка трохи тьмяніє через вплив кисню. Коли термін придатності збігає, м'ясо стає сірим, а жир починає жовтіти. При термічній обробці курятина стає білою, а темні шматочки – темно-коричневими.
Як врятувати куряче філе?
Усунути легкоий неприємний запах допоможе розчин солі. Змішуєте сіль (дві повних столових ложки) і літр води й кладете в розчин курку на кілька годин. Потім м'ясо промиваєте проточною водою. Можна додати маленьку щіпку марганцівки.
Як вимочити м’ясо від запаху?
Якщо м'ясо задихнулося в пакеті, і запах не сильний, його можна врятувати таким чином: Вимочити у холодній воді з ложкою оцту протягом 1 год, після чого ополоснути. Вимочити в лимонному соку або вині протягом 1 год. Якщо шматок великий, його слід розрізати на частини.
Страви з курячою грудкою – 37 рецептів з фото, калорійність, …
У мене в холодильнику білокачанна ніколи не залежується, бо я знаю приголомшливий рецепт! Готую «Капустяні бомбочки» для ситної та смачної вечері за будь-якої …