Скільки варити варення з агрусу?
Наколіть агрус зубочисткою. Покладіть агрус в таз або велику каструлю, додайте цукор і влийте воду. Доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь, зніміть піну і варіть, помішуючи, до готовності, 50-60 хв. Перевірте готовність варення, капнув на блюдце краплю сиропу, почекайте 5 хв., потім покрутіть блюдце в різні боки.
Що можна зробити з агрусу?
З агрусу часто роблять джем, компот, варення. Агрус вирощують і продають в Україні.
Як правильно варити варення з вишні?
Приготування варення: Вишню засипте цукром і залийте водою, поставте на вогонь Після закипання необхідно зменшити вогонь і варити ягоди протягом 25 хвилин Після цього варення зніміть з вогню і дайте охолонути
20 рецептів ароматного варення з аґрусу на зиму
Класичний рецепт-п’ятихвилинка для новачків і досвідчених кулінарів. Тобі знадобиться: 600 г аґрусу, 500 г цукру, 100 мл води. Приготування: Засип аґрус половиною цукру і залиш на годину. Додай воду, доведи до кипіння, додай цукор, що залишився, перемішай і провари 5 хвилин. Дай …