Після покупки недостатньо просто вимити чавунну сковорідку або каструлю і поставити її на плиту. Перед найпершим застосуванням такий посуд потрібно обов'язково прожарити близько 20 хвилин на плиті за температури, яка вища за 100° С з рослинною олією, налитою шаром у 5 мм або з великою кількістю кухонної солі.6 лют. 2021 р.
Як підготувати до вживання нову сковорідку?
Кращий варіант підготовки антипригарного посуду до першого використання – помити під теплою проточною водою, витерти насухо і приступати до приготування їжі, уникаючи перегріву посуду. Змащування сковорідки перед першим використанням тонким шаром олії – зовсім необов'язкова процедура і обійтися без неї можна.
Як користуватися перший раз сковорідкою?
Отже, якщо ви стали володарем нової сковороди з антипригарним покриттям, перед першим використанням вимийте виріб теплою водою з миючим засобом і просушіть. Деякі виробники також пропонують змастити внутрішню поверхню рослинним маслом, але без цієї операції цілком можна і обійтися.
Як мити чавунний посуд?
Промийте чавунний посуд теплою водою з невеликою кількістю миючого засобу. За потреби використовуйте щітку або мочалку для миття посуду. Якщо часточки їжі пригоріли та сильно пристали до поверхні налийте воду в посуд та прокип'ятіть протягом 3-5 хв., остудіть та потріть щіткою або шкребком для посуду.
Як підготувати до використання нову чавунну …
Як підготувати до використання нову чавунну сковороду і почати правильно у ній готувати: корисні поради 6 лютого 2021, 16:13 | Їжа Чавунний посуд має певні правила використання.