Парник для перців своїми

Коли можна висаджувати перець в парник?

Якщо у вас є теплиця або парник із спеціальним обігрівом, то сіяти перець можна в лютому, а садити готову розсаду у ґрунт – з середини квітня. Якщо ви розводите розсаду вдома на підвіконні або балконі, рекомендується сіяти перець на початку березня, а садити в грунт – на початку травня.

Як правильно зробити парник?

Для цього слід розкрити парники і налити окріп (десь 2-3 відра) у короб, але не по всій площі, а в 1-2 місцях. Потім швиденько парник закрити й зачекати ще декілька днів. Коли вони починають парувати, ми ногами добряче витоптуємо всередині коробів, дно щедро встеляємо тирсою, а на верх уже заносимо землю.

Як поливати перець в теплиці?

При високій температурі повітря рослини краще поливати частіше, при низькій – частий полив не потрібен. Важливо стежити за рівнем вологості в теплиці – від цього залежить частота поливу. Не намагайтеся надто рясно поливати рослини. Перцям не потрібен надто вологий ґрунт.

Парник для перців своїми руками: як зробити, фото | #ТЕГ
Парник своїми руками. Перці – культура, яка любить світло і тепло, тому часто використовують парники для вирощування перцю.

Related Post

Картопля для супу біла або червонаКартопля для супу біла або червона

Як вибрати картоплю для супу або салату Для супу і салату використовують воскову картоплю, яка не розварюється і добре зберігає форму. Використовуйте сорти з низьким вмістом крохмалю: "франселін", "ред скарлетт",

Жимолість якому грунту віддає перевагуЖимолість якому грунту віддає перевагу

Жимолость віддає перевагу відкритим, захищені від вітру, ділянки. Ідеальне місце для її посадки – вздовж паркану. Грунт краща вологоємна, супіщаних або суглинних.20 жовт. 2021 р. Який потрібно грунт під жимолость? Жимолость

Отрута з яйця та борної кислоти від тарганівОтрута з яйця та борної кислоти від тарганів

Найбільш поширений варіант отрути для тарганів. Щоб приготувати, слід взяти ванілін, зварений круто жовток курячого яйця, а також 20 г борного порошку. Жовток необхідно ретельно роздавити в однорідну кашку, потім