Пересолена в'ялена риба, що робити

Рибуяка сильно пересолена, вимочувати слід дві чи три години. Якщо риба має різкий смак, то замочену рибу потрібно залишити у холодильнику на ніч. Коли мине потрібну кількість часу, рибу необхідно витягнути з рідини, в якій вона вимочувалась і добре промити під струменем води.

Як реанімувати в'ялену рибу?

Щоб в'ялена та сушена риба не втратила свої смакові якості, і при цьому стала м'якою, потрібно зробити таке:

  1. Закип'ятити воду у каструлі
  2. Опустити туди рибу хвилин на 15-20.
  3. Вийняти з води
  4. Загорнути в кухонний рушник та в целофановий мішок
  5. Покласти на гарячу батарею або в тепле місце на 1-1,5 години

Збережена копія

Як виправити солону рибу?

Вимочувати рибу найкраще в проточній воді: рибу кладуть у посуд із ґратами та залишають під струменем з-під крана. Якщо ж рибу вимочують у змінній воді, то процес вимочування повинен тривати 10-12 год. за умови, що воду змінюють через кожні 2 год.

Related Post

Як самому зробити пульверизаторЯк самому зробити пульверизатор

Як зробити пульверизатор із пляшки? Просвердліть у шийці пластиковій пляшки отвір, що відповідає діаметру ніпелю. Вставте ніпель в отвір із внутрішньої сторони пляшки. Навколо різьблення ніпеля нанесіть клей з клейового