Існують рекомендації, за якої температури сушити м'ясо в сушарці для овочів і фруктів: Риба – використовуйте температуру 50-60 ° С протягом 6-8 годин. Курка та інший птах – 70 ° С на 5-6 годин або 50-55 ° С на 10-14 годин. Свинина та інше м'ясо тваринного походження – 60-65 ° С протягом 12-14 годин.2 груд. 2022 р.
Яка температура для сушки яблук?
Для того, щоб приготувати сухофрукти за допомогою електросушарки, вимиті яблука наріжте часточками і викладіть на піддони. Виставіть температуру мінімум 60°C. Витримуйте яблука в сушінні максимум 7 годин. Потім перевірте готовність, якщо вони залишилися вологими – просушіть ще 2-3 години.
Скільки потрібно сушити зелень в сушарці?
Крок 3: сушка зеленої петрушки Час сушіння петрушки в сушарці, як зеленої цибулі, — від 4 до 8 годин, температура — 50 °С (medium).
Як правильно сушити яблука в сушарці?
Сушіння яблук в електросушарці Яблука промийте, просушіть та розріжте на часточки. Поступово розкладіть шматочки на піддони, але не дуже щільно, щоб гаряче повітря могло вільно циркулювати між яблуками. Встановіть температуру 60 градусів (або рекомендовану в інструкції) і тримайте до готовності.
Оптимальна температура сушіння …
Якщо ви займаєтеся сушінням продуктів, то знаєте, що температура сушіння є ключовим фактором для досягнення найсмачніших результатів.