Редиска консервована на зиму

Нарізати редиску і часник товстими кружечками і викласти їх шарами: шар редиски, кілька гілочок кропу, кілька шматочків часнику і так далі. У киплячій воді розчинити сіль, додати перець і інші прянощі. Готовий розсіл залити в банки, додати оцет. Закатати банки.20 трав. 2020 р.

Як заморозити редиску на зиму?

Порозрізуйте половинками кожен плід та покладіть у морозильну камеру на 10 хвилин, поставивши температуру до -40 ° С. Потім заморожену редиску перекладіть у пластиковий контейнер чи пакет й відправте до морозилки зі звичною температурою.

Що робити з редискою?

З редиски готують намазки на канапки, її запікають, додають у салат, роблять пироги й супи.

Чому пече редиска?

Чому редиска росте гірка – відповіді досвідчених городників Перша помилка – недостатній полив. Коли вологи в грунті мало, в коренеплоді відразу ж починає виділятися гірчичне масло від якого той і стає гірким. Друга причина чому редиска пече – пізнє її прибирання. Якщо коренеплоди перезріли, вони будуть пекти.

Рецепт консервованої редиски на зиму. Вам варто …
Потрібні такі продукти: 4 кг редиски 10 горошин перцю 2 ст. л. солі 1 л води 2 лаврових листочка 40 г петрушки 2 скл. яблучного оцту 6% Приготування: Редиску і петрушку ретельно миємо. Дрібно рубаємо зелень, а редиску ріжемо на гуртки. Банки необхідно простерилізувати будь-яким зручним для вас способом і викласти в них редиску з петрушкою.

Related Post

Розкриваємо правду: батько дитини Михайла РомановаРозкриваємо правду: батько дитини Михайла Романова

Загадка про те, хто ж є батьком дитини Михайла Романова, охопила всю країну. Серед різних припущень і спекуляцій, що з'являються у ЗМІ та на громадських платформах, поки що немає однозначної