Що готувати з агрусу на зиму

Варення з аґрусу – смачне, оригінальна та дуже яскраве. Готують таку заготовку на зиму з недоспілих ягід. У аґрусове варення також за бажанням додають інші солодощі – яблуко, грушу, ківі, апельсин або лимон.8 лип. 2020 р.

Що роблять з агрусу?

З агрусу часто роблять джем, компот, варення. Агрус вирощують і продають в Україні.

Як консервувати агрус?

Нарізаємо ківі і апельсин, пропускаємо через м'ясорубку разом з агрусом. Засипаємо цукром і залишаємо на 4-5 годин (або на ніч). Після цього перемішуємо, розливаємо по банках і накриваємо кришками. Консервувати такі ласощі не можна, тому найкраще зберігати його в холодильнику.

Скільки варити варення з агрусу?

Наколіть агрус зубочисткою. Покладіть агрус в таз або велику каструлю, додайте цукор і влийте воду. Доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь, зніміть піну і варіть, помішуючи, до готовності, 50-60 хв. Перевірте готовність варення, капнув на блюдце краплю сиропу, почекайте 5 хв., потім покрутіть блюдце в різні боки.

Агрус на зиму — 17 рецептів приготування, покрокові з фото …
Компот з агрусу і яблук на зиму виходить в міру солодким, дуже смачним і ароматним. Його можна пити просто так або подавати з улюбленими десертами, випічкою.

Related Post

Грошове дерево можна обприскуватиГрошове дерево можна обприскувати

Потрібно також не забувати періодично витирати вологою ганчіркою листя грошового дерева і обприскувати їх водою з пульверизатора. Краще всього раз на тиждень робити тоістянці теплий душ. У зимовий час цю