Як можна їсти топінамбур?
Топінамбур найкраще вживати сирим, адже так зберігаються всі корисні властивості коренеплоду. Ідеально підійдуть різні салати, заправлені вашою улюбленою олією і спеціями. Топінамбур добре поєднується з іншими коренеплодами, а також із морквою, буряком і навіть кукурудзою.
Яка користь від топінамбура?
Властивості топінамбура підвищує опірність імунної системи; стабілізує систему кровотворення, налагоджує кровообіг; покращує стан тканин, зміцнює стінки судин; зміцнює суглоби.
Як запікати топінамбур?
ТОПІНАМБУР ПЕЧЕНИЙ. Ретельно помити, не чистити, порізати великими шматками, збризнути олією, викласти на деко, посипати сіллю і спеціями, запекти до готовності. Можна їсти з соусом, але і без нього смачно – збризнути лимонним соком і посипати січеним часником. Кеш
Що приготувати з топінамбура — Рецепти — tsn.ua
Час — 20 хвилин Інгредієнти на 4 порції: 400 г очищеного топінамбура 1 червона цибулина 2 ст. л. оливкової або арахісової олії 1 зубчик часнику по ½ ч. л. без верху куркуми і солодкої паприки 1 ст. л. лимонного соку пів пучка кінзи сіль, білий мелений перець Бульби та …