Сироп покращує апетит і бореться з сухим болючим кашлем. Вино з хроном: 50 г тертого хрону залити 2 літрами білого вина. Потрібно поставити на 5 днів у темне місце, потім процідити і пити по півсклянки на день. Вино покращує апетит, полегшує травлення, зміцнює весь організм.28 жовт. 2017 р.
Що роблять з хрону?
Коріння хрону їстівне і є приправою до різних страв. Молоде свіже листя додають у салати і супи, використовують при засолюванні капусти, огірків та помідорів. Гострий запах тертому хрону надають ефірна і гірчична олії.
Як приготувати хрін на зиму?
Корінь хрону очистити від шкірки, вимити під проточною водою. Нарізати скибочками і пропустити через м'ясорубку або подрібнити в блендері. Викласти хрін в миску, додати цукор (мед), лимонний сік, сіль. Ретельно перемішати і розкласти по стерилізованим банкам. Кеш
Що лікує хрін з медом?
Хрін очищує дихальні шляхи, тому його використовують для лікування кашлю і навіть астми. Великий корінь хрону змолоти на м'ясорубці, з м'якоті відтиснути сік. Додати сік 2 лимонів і ложку меду. Приймати засіб по столовій ложці один раз на день.
Заготовки на зиму із хрону – Vse Roste
Можна використовувати м’ясорубку із закріпленим на розтрубі поліетиленовим пакетом. Ефективно скористатися соковижималкою, яка приготує з хрону ніжну терту масу.