Що можна приготувати з кабачків?
Найчастіше з кабачка готують млинці, оладки, салати, рагу, пасту, напої, рататуй, запіканки та пироги. Також їх маринують, солять, консервують та роблять заготовки на зиму.
Як смачно тушкувати кабачки?
Кабачки тушковані з морквою та цибулею
- Кабачки, помийте і наріжте кубиками середнього розміру
- Натріть моркву, дрібно поріжте цибулю, висипте на сковороду і обсмажте інгредієнти на рослинному маслі до золотистого кольору
- У сковороду додайте інші інгредієнти, тушкуйте, закривши кришкою протягом півгодини
- Тушкуйте 20 хв
Як приготувати смачні кабачки на сковороді?
З'єднати картоплю і кабачок, додати яйце і ретельно перемішати. Посолити, поперчити, всипати борошно і ще раз перемішати. У сковороді розігріти олію і на середньому вогні обсмажити невеликі оладки з двох сторін до золотистої скоринки. Готові оладки викласти на паперовий рушник, щоб видалити надлишки жиру.
Кабачки з морквою на зиму: рецепт Євгена Клопотенка
Зріжте плодоніжку та кінчик з іншого боку, наріжте кабачки брусочками довжиною приблизно 6-8 см. Крок 2 Очистьте ½ великої морквини на натріть на тертці для …