Імбир часто кладуть у їжу – і не тільки в чай. Його додають у багато страв як приправу – він надає пікантну гострину. Наприклад, його часто використовують при приготуванні картоплі – вареної, запеченої чи смаженої – у м'ясних чи рибних стравах.1 лист. 2021 р.
Що можна приготувати з імбиром?
Страви з імбиром У деяких азіатських країнах імбир зацукровують в сиропі та покривають шоколадом, роблять імбирні цукати та варення, а європейці печуть дуже смачний імбирний пиріг і роблять з нього морозиво. В японських ресторанах маринований імбир обов'язково подають до суші разом з васабі. Кеш
Куди можна додавати імбир?
Імбир можна додавати куди завгодно. В солодке, солоне, кисле, гостре… У супи, печені, салати, маринади, соуси і напої. Свіжий і сушений імбир дуже різняться за смаком, і замінити один іншим неможливо.
Для чого використовують імбир?
Імбир прискорює метаболізм, знижує рівень цукру в крові, допомагає при отруєннях, покращує циркуляцію крові. Завдяки високій концентрації вітаміну A, вітамінів групи B і гінгеролу імбир зміцнює імунітет і допомагає боротися з бактеріями. Продукт містить мідь, магній, калій, цинк, марганець.
Страви з імбиром – 51 рецептів з фото, калорійність, склад на …
Що приготувати з імбиром Суп рамен з морепродуктами. Імбірний чай з м’ятою. Чай з обліпихи з апельсином. Рамен з куркою та грибами.