Сливи. Пізні сорти слив можуть зберігатися в холоді (1–2 °С) 1–2, рідко 3 місяці з вологістю 90–95%. Найбільш прийнятний варіант – холодильник.28 лют. 2020 р.
Як правильно зберігати сливи?
Рекомендована температура зберігання –1,5…0 °С. За такого температурного режиму плоди сливи зберігаються впродовж 60−90 днів. Після виходу зі сховища й перед доставкою в торгову мережу плоди протягом 2−3 днів витримують за температури +2… +3 °С, після цього їх витривалість у торговому обігу становитиме ще 5 днів. Кеш
Як зберегти сливи на зиму?
Заморожені сливи зберігаються до 10-12 місяців. Перед заморожуванням, сливи потрібно обов'язково промити і упакувати в харчову плівку або поліетиленовий пакет. Можна заморозити плоди в закритому контейнері. У льосі або приміщеннях з аналогічними умовами, сливи зберігаються декілька тижнів. Кеш
Коли збирають сливи?
Початок осені – час збору врожаю слив. В цей же час сливи укладають у свіжому вигляді на зберігання і роблять домашні заготовки на зиму.
Термін зберігання сливи. Скільки можна зберігати сливу в …
Три основні показники впливають на збереження слив взагалі і в умовах холодильника зокрема. Співр слив. Довше за всіх зберігаються сорти Угорки – домашня,