Скільки треба комбікорму щоб виростити порося

Прогнози економічної ефективності такого підходу до годівлі свиней максимально сприятливі. Тривалість вирощування поросят становить 25-26 тижнів (6 місяців), кінцева жива маса тварин при забої (здачі на м'ясокомбінат) – 110-115 кг, витрати комбікорму на період вирощування – 300-340 кг на голову.

Скільки часу росте порося?

Вони до 8 місяців інтенсивно нарощують м'язову масу. При відповідному рівні годівлі повнораціонними комбікормами до 8-9 місяців вони набирають товарний вигляд, досягають забійної кондиції. Якщо відгодовувати свиню занадто довго, вона припиняє набирати м'язову масу, зате активно нарощує сало.

Скільки треба зерна на одне порося?

Більшість молокозаводів ці відходи переробки просто виливають. Якщо підрахувати, то одна свиня за період відгодівлі (в середньому – 120 діб) з'їдає за добу 2,5 кг сухого комбікорму, а це 300 кг за весь період. Якщо навіть частка зернових у комбікормі становить 50%, то 150 кг – це зернові. Кеш

Скільки потрібно корму щоб вигодувати свиню?

півторамісячні поросята споживають до 1,5 кг комбікорму на добу; чотиримісячні поросята споживають 2 кг комбікорму. Поступово кількість комбікорму в добовій порції поросят на відгодівлі зростає до 3-3,5 кг; свиноматка в період лактації повинна споживати до 6 кг комбікорму. Кеш

Комбікорм — Вікіпедія
Комбінований корм (Комбікорм) — це однорідна суміш очищених, змелених і спеціально підготовлених кормів і кормових джерел. Комбікорм виготовляють за науково обґрунтованими рецептами, які призначені для згодовування окремим видам, виробничим і статевим групам тварин. При цьому …

Related Post

Як прикопати саджанці троянд на зиму до весниЯк прикопати саджанці троянд на зиму до весни

Ідеальний варіант для зберігання – льох/прикопа. Листочки на саджанцях потрібно обірвати до нуля і потім вже перемістити в коробки, відра або інші ємності зі зволоженим піском. Перед тим як відправити

При якій температурі сушити опеньки в духовціПри якій температурі сушити опеньки в духовці

►Після того як поверхня грибів підсохне, збільште температуру в духовці до 60-75 °С і продовжуйте процес сушіння ще 2-3 години. ►Після цього відключіть духовку або знизьте температуру до 50-55 ℃,

Чому на огірках з’являється плісняваЧому на огірках з’являється пліснява

Для початку необхідно точно знати, за яким рецептом готувалися огірки. Якщо без додавання оцту або аналогічного консерванту, без кислоти, тільки з сіллю, то помутніння розсолу і поява білого нальоту –