Скільки потрібно солі на 1 кг капусти?
Для того, щоб посолити 1 кг нашаткованої капусти, нам знадобиться 25-30 г солі. Якщо ваг у вас немає, запам'ятайте, що столова ложка без гірки – 25 г, з гіркою – 30 г. Для більшого об'єму капусти, збільште кількість солі пропорційно: на 2 кг капусти – 50-60 г солі і так далі.
Скільки солі для соління капусти на зиму?
Скільки солі потрібно на 3-літрову банку Овочі повинні повністю заповнити обсяг банки, щоб процес бродіння був безперервним і рівномірним. Тому для заготівлі 1 банки знадобиться всипати близько 50-70 г солі, а це близько 2-3 столових ложок.
Скільки солі на 1 кг квашеної капусти?
Недолік солі може викликати невдачу. Для правильного заквашування треба брати по одній столовій ложці кухонної солі (30 г) на кожен кілограм капусти.
Капуста солона: рецепт і поради щодо приготування
Для засолки відбирають тугі кочани пізніх сортів. Спочатку з них зчищають верхнє мляве листя, зрізають пошкодження. Потім розрізають на …