Скільки варити свинячу тушонку в автоклаві?
Банки закрити і відправити в автоклав на 40 хвилин при температурі 110 градусів Цельсія. Кеш
Скільки солі на 1 кг м’яса для тушонки?
Відміряємо сіль: на 1 кг м'яса — 11 г солі (1 столова ложка з гіркою).
Яка температура повинна бути в автоклаві?
Для забезпечення безпеки необхідно дуже уважно стежити за температурою всередині автоклава при стерилізації та приготуванні продуктів. Як написано вище, оптимальна температура, як для стерилізації, так і для приготування — 120 градусів Цельсія.
Тушонка з Свинини в Автоклаві | Рецепт Приготування
Для приготування консерви необхідно: 1. в міру жирне свиняче м’ясо – 500 г; 2. ріпчаста цибуля – 1 шт .; 3. чорний перець – 3 горошини; 4. сіль – 1 ч.л .; 5. лавровий лист – 1 шт. Консерви з свинини в автоклаві легкі в приготуванні: м’ясо нарізаємо на шматки по 50 г, пересипаємо сіллю, …