Як приготувати напій з Тархуну?
У невелику каструльку налийте 200 мл води, додайте цукор і листя тархуну. Залиште трохи листя для сервірування. Варіть на середньому вогні протягом 10 хвилин, періодично помішуючи. Зніміть з вогню і перебийте блендером. Кеш
Що робити з Тархуном?
Сухий тархун підходить в якості приправи до м'ясних і рибних страв, майонезу, а свіжий використовують для соусів, салатів, страв з птиці, м'яса та яєць, для солодких пирогів і курячих супів. Тархун є одним із основних інгредієнтів грузинської страви чакапулі.
Як сушити тархун?
Зрізану траву сушать у затінку під навісом або в добре провітрюваному приміщенні. На сонці ароматична олія випаровується. Можна сушити тархун підвішеним у пучечках.
Самый вкусный ТАРХУН на ЗИМУ на трехлитровую банку.
Самый вкусный ТАРХУН на ЗИМУ на трехлитровую банку. ТАРХУН в домашних условиях. Алла Фомина. 5.84K subscribers …