У чому вигода шведського столу?

Економія часу – Одна з основних причин популярності шведського столу. Обід навіть великої групи в середньому займає не більше півгодини, а сніданок – 15 – 20 хвилин. Вигода для самого закладу – економія робочого часу персоналу.31 лип. 2014 р.

«Шведський стіл» – це поширений та улюблений у багатьох готелях, готелях та ресторанах спосіб подачі їжі, при якому готові страви з м'яса та риби, а також інші закуски знаходяться у вільному доступі та виставляються у спеціальному залі, де гості можуть вибрати та взяти собі для трапези то що більше подобається – це …

Шведський стіл – це завжди особливий спосіб подачі страв, який відрізняється від традиційного. У зал виносять кілька столів, на одному розташовується посуд та столові прилади, а на інших – всілякі страви від легких закусок до гарячого. Як правило, продукти викладаються на тарілки, листи, гастроємності.

Це справжнє марнотратство, тому багато готелів просто змивають зі шматочків завітряний соус, щоб нас наступного дня подати ті ж страви під новим соусом. Щоправда. Готелі насправді викидають залишки їжі.

Related Post

Що приготувати з із цвітної капусти смачно на сковородіЩо приготувати з із цвітної капусти смачно на сковороді

Що можна приготувати з вареної цвітної капусти? 10 смачних страв із цвітної капусти 1 Смажена цвітна капуста 2 Ароматне рагу з цвітної капусти з айвою 3 Биточки з цвітної капусти