Що буде якщо їсти редиску кожен день?
Дієтологи радять не вживати редиску кожен день, оскільки можна викликати дискомфорт в кишечнику. А також вживати натщесерце, оскільки гірчичні масла здатні викликати сильний опік слизової оболонки. Безпечною нормою є – до 300 грам редиски на добу. Кеш
Кому не можна їсти редиску?
У деяких випадках можлива індивідуальна нестерпність до редиски. Під час загострення захворювань печінки, підшлункової залози, шлунково-кишкового тракту редиску краще не споживати. Кеш
Що лікує редиска?
Редис підвищує імунітет, корисний за синуситів і бронхітів. Має бактерицидні і муколітичні (пом'якшують слизову) властивості, сприяє виведенню слизу. Редиска містить грубі волокна — клітковину, яка дає відчуття ситості, покращує стілець і лікує закрепи. Клітковина, яка є в редисці, виводить холестерин.
Чим корисна редиска і як її їсти – поради Євгена Клопотенка
Звісно, перше, що спадає на думку, – це салат, скоріше за все з огірками. Однак і салати можна урізноманітнити, і сам набір страв також. Додавайте тонкі слайси редиски на сендвічі та солоні тости, наприклад, до авокадо. Також ви можете замаринувати редиску, як огірки, чи приготувати з …