Обробіть квітка спиртом, особливо ті місця, які стикаються з тортом. 5. Коли рослина просохла, обклейте її флористичною тейп-стрічкою. Загортайте від бутона, поступово рухаючись донизу, і обов'язково запечатайте кінчик стебла.
Будь-які квіти необхідно ізолювати. Перед роботою квіти потрібно від півгодини до цілої ночі замочити у холодній воді. На квіти потрібно покласти невеликий вантаж, щоб вони були повністю занурені у воду. Потім квіти потрібно вийняти з води, струсити воду і поставити у вазу до повного висихання бутонів.
Токсичні квіти, які не можна використовувати для прикраси:
- Лілія
- Калла
- Гіацинт
- Конвалія
- Жасмін
- Пролісок
- Тюльпан
- Гортензія
Так, ви не помилились! В прикрасі десерту можна використовувати їстівні квіти в зацукрованому вигляді, а за бажання пелюстки цих квітів ви зможете вжити в їжу. До них відносяться троянда, лаванда, календула, квіти апельсинового дерева та яблуні, хризантема, волошка та чебрець.