Що перше смажити цибулю чи моркву?
Досвідчені кулінари вважають, що краще смажити спочатку цибулю, щоб вона стала золотистою і хрусткою. А потім моркву. Краще, звичайно, за можливості взагалі готувати їх у різних ємностях.
Як правильно обробляти цибулю?
Для цього замочують сіянку в гарячій воді (45–50 °С) на 15 хвилин. Потім виймають і занурюють на 15 хвилин у холодній воді. Після цього цибулю можна обробляти від хвороб. Для підготовки до цієї процедури з цибулинок знімають верхній шар лушпиння, в якому зберігаються спори грибків.
Як смажити цибулю?
Для однієї головки використовуйте приблизно 2-2,5 столових ложки олії. Олію, коли смажите цибулю, варто брати рафіновану рослинну, попередньо добре його розігрівши – це необхідно, якщо хочете отримати хрусткий овоч. Смажити цибулю до золотистої скоринки потрібно п'ять-сім хвилин, увесь час помішуючи.
Чим обробити цибулю перед посадкою – поради
Фахівці зазначають, що обробка цибулі перед посадкою починається з просушування та прогрівання. Перебране насіння …