Просуньте лезо ножа в отвір між шкаралупами і трохи переверніть його. На виході у вас вийде цілісне ядро. Якщо шкаралупа горіха тверда, то її можна піддати термічній обробці: замочити горіхи в киплячій воді, і після того, як вона охолоне, лушпиння можна буде розколоти виделкою.12 лист. 2022 р.
Як правильно замочити горіхи?
Викладаємо горіхи в скляний посуд, додаємо сіль і гарячу воду, розмішуємо і чекаємо. Час замочування залежить від розміру і структури горіхів. Наприклад, мигдаль і бразильські горіхи варто замочувати на 12 годин. Фундук, волоські горіхи, пекани і кедрові горіхи на 8 годин.
Для чого горіхи заливають кипятком?
Але багато хто стикається з поширеною проблемою – очистити їх від твердої шкаралупи часом буває зовсім непросто. Однак досвідчені кулінари знають простий лайфхак із окропом, який допоможе прискорити цей процес. Справа в тому, що окріп розм'якшує шкаралупу горіха, і після такої обробки її буде легше розчавити. Кеш
Як швидко почистити волоські горіхи?
Для цього помістіть горіхи в ємність з водою так, щоб горіхи повністю опинилися під водою. Після цього доведіть до кипіння воду разом з поміщеними в неї волоськими горіхами. У киплячій воді шкаралупа волоських горіхів стане м'якою. Дайте прокипіти горіхам не більше двадцяти хвилин, після чого злийте воду.
Як почистити горіхи в домашніх умовах – два способи
1. Для того, щоб скористатись цим способом, потрібно викласти горіхи на деко. 2. Далі потрібно помістити деко у духовку чи мікрохвильовку та запікати впродовж 15-20 хвилин. В результаті після остигання шкарлупа стане крихкою і її …