Як правильно приймати настоянку підмору: поради та рекомендації

Підмор – це багатоцінний рослинний продукт, який має багато корисних властивостей для організму людини. Однак, щоб досягти бажаного ефекту та уникнути можливих побічних ефектів, важливо правильно приймати настоянку підмору. У цій статті розповімо про основні аспекти прийому цього цінного кошти.

Насамперед, варто відзначити, що настоянка підмору приймається внутрішньо і рекомендується приймати її курсами по 2-3 тижні з наступною перервою. Це допоможе максимально використати всі властивості рослини та уникнути звикання.

Для прийому настоянки підмору важливо враховувати дозування, що рекомендується. У більшості випадків, достатньо приймати 1-2 чайні ложки настоянки 2-3 рази на день. Однак дозування слід встановлювати індивідуально, і для цього краще проконсультуватися з лікарем або фітотерапевтом.

Як правильно приймати настоянку підмору
Час добиДії
РанокПрийняти 1 столову ложку настоянки підмору натщесерце
ДеньПрийняти 1 столову ложку настоянки підмору за 30 хвилин до їди
ВечірПрийняти 1 столову ложку настоянки підмору за 1-2 години до сну

Настоянка підмору не має побічної дії і не має протипоказань. Застосовують по 15-25 крапель (залежно від маси тіла) вранці та ввечері натще..

Як правильно приймати настоянку бджолиного підмору?

Приймати спиртову настоянку підмору по 20-30 крапель (не більше!) 3 рази на день після їди.

Які хвороби лікує настоянка бджолиного підмору?

У народній медицині підмор використовується при лікуванні багатьох захворювань: гіпертонія, гіпотонія, тромбофлебіт, варикоз, гастрит, виразка шлунка, простатит, аденома, артрит, цукровий діабет та ін. Цукровий діабет. Внаслідок комплексного впливу ліків знижується глюкоза у крові, зменшується рівень холестерину.

Яка користь від настоянки з бджолиного підмору?

Фармакологічні властивості бджолиного підмору покращує обмінні процеси, діючи на клітинному рівні; прискорює регенерацію тканин; збільшує проникність мембран в організмі; очищає організм від важких металів, отрут, продуктів розпаду (шлаків);

Related Post

Організація виробництва зерна пшениці озимоїОрганізація виробництва зерна пшениці озимої

Коли збирають урожай озимої пшениці? Обмолот культури проводять в оптимальні терміни, коли основна маса зерна знаходиться в фазі середини воскової — початку повної стиглості за вологості 16-20%. Насіннєві посіви збирають,

Як зберегти файл у форматі fb2: докладна інструкція для швидкого та зручного збереженняЯк зберегти файл у форматі fb2: докладна інструкція для швидкого та зручного збереження

Зміст:1 Як створити електронну книгу у форматі fb2?2 Як перенести книгу з комп'ютера на електронну книгу?3 Як зберегти файл у форматі EPUB?4 Як завантажити електронну книгу на електронну книгу? FB2