Як правильно заварювати овес?
Візьміть неочищений і непротравлений овес і перемеліть його у кавомолці. Потім пересипте в термос і залийте окропом (з розрахунку на столову ложку вівса — склянка окропу). Настоюйте протягом 12 годин, потім процідіть і пийте замість чаю. А можна обійтися й без перемелювання.
Що лікує овес?
Овес — різнових злакових, які вживають у їжу. Овес використовують при серцевих захворюваннях, високому рівні холестерину та діабеті, високому кров'яному тиску , раку та низці інших захворювань і станів.
Як приготувати квас з вівса?
Поетапне виготовлення:
- Добре вимити і висушити ємність для бродіння.
- Очистити злаки від домішок. Замочити, знову перебрати.
- З'єднати цукровий пісок з водою і вівсом. …
- Залишити настоюватися напій на 3-4 доби при кімнатній температурі.
- Готовий квас процідити і розлити в скляні пляшки.
Овес для чищення печінки – як заварювати