Як краще приготувати кріп на зиму?
ЯК ЗАМОРОЗИТИ КРІП Підготуйте невеличкі пластикові чи силіконові формочки й щільно набийте їх зеленню. Оберніть формочки харчовою плівкою та поставте у морозильну камеру. За 6-8 годин зелень заморозиться і її можна виймати з формочок, класти в окремий пакет та герметично закрити. Кеш
Як правильно засолити зелень на зиму?
Як правильно засолити петрушку і іншу зелень Вимийте зелень, обсушіть, дрібно наріжте і викладіть в каструлю. Посоліть, влийте воду і доведіть до кипіння, потім проваріть протягом 5 хвилин. Потім розлийте по стерилізованим банкам і закатайте. Кеш
Як правильно сушити кріп на зиму?
Найкраще сушити гілочки в цілому вигляді, а потім, коли висохнуть від'єднати тонкі листочки від стебел. Ще такий спосіб дозволяє зберегти ароматні властивості рослини надовше, тому що таким чином ефірні олії будуть менше випаровуватися. Якщо все ж таки кріп нарізати, то не варто його надто подрібнювати.
Як засолити кріп на зиму – рецепт та поради – Телеграф
Як засолити кріп на зиму. Інгредієнти: 1 кг кропу, 250 г кам’яної солі. Приготування: Виберіть лише зелені листочки кропу та відокремте їх від стебла.