Промити виріб проточною гарячою водою, а потім витерти насухо або прогріти до повного видалення вологи. Нагрійте посуд на плиті до температури понад 100 ° C і нанесіть на внутрішню поверхню тонкий шар рослинного масла і дайте охолонути. Чавунний посуд готовий до використання.
Як правильно підготувати чавунну сковорідку?
Перед першим застосуванням чавунну сковороду потрібно ретельно вимити теплою водою, витерти м'якою ганчіркою і протягом 5-6 хвилин потримати на плиті, щоб гарненько її розжарити. Потім всю її внутрішню поверхню потрібно змастити рослинним маслом. Бажано використовувати оливкову, так як від нього буде менше диму. Кеш
Як оновити чавунну сковорідку?
Чавунну сковорідку можна почистити за допомогою солі та оцту. Змішайте обидва інгредієнти до утворення кашки, візьміть губку з жорсткою поверхнею та почистіть нею посудину. Потім змийте теплою водою. Вуаля – сковорідка знову як нова!
Як мити чавунний посуд?
Промийте чавунний посуд теплою водою з невеликою кількістю миючого засобу. За потреби використовуйте щітку або мочалку для миття посуду. Якщо часточки їжі пригоріли та сильно пристали до поверхні налийте воду в посуд та прокип'ятіть протягом 3-5 хв., остудіть та потріть щіткою або шкребком для посуду.
Чавунна сковорода – як користуватися і доглядати. Інструкція …
Чавунна сковорода – інструкція з експлуатації. Посуд з чавуну в умілих рук є чудовим інструментом для приготування різноманітних страв.