Коли заготовляти м’яту в домашніх умовах?
Збирати м'яту слід в перші два літніх місяці. Саме в цей період вона найбільш ароматна і найбільш цілюща. Не годиться для збору молода м'ята – при сушінні вона не збереже ні аромату, ні лікувальних властивостей. На листі м'яти не повинні бути вкраплень, плям і підгнилих ділянок, а колір листя повинен бути насиченим.
Коли можна заготовляти Мяту на зиму?
Лучший сезон, когда следует заготавливать мяту на зиму – это июль и август.
Що можна зробити з м’яти в домашніх умовах?
Перцева м'ята використовується як лікарський засіб, має заспокійливі та дезінфікуючі властивості. Для внутрішнього застосування з м'ятою можна приготувати чай, напій, настоянку, желе сік, соус, лікер, варення. М'ята чудово поєднується з різними продуктами і стравами. Кеш
Як заготовити м’яту на зиму: рецепт приготування з …
Як заготовити м’яту на зиму: рецепт приготування з м’яти соку, желе, соуси, напою, компоту, з цукром. Як засушити, заморозити м’яту на зиму і скільки її можна зберігати?