Як приготувати м’яту на зиму

Перший спосіб – заморозити м'яту у кубиках льоду Нарізаємо листя тонкою соломкою. 3. Складаємо у формочки для льоду, заливаємо відфільтрованою водою та заморожуємо. Такі кубики льоду з м'ятою чудово підходять для приготування напоїв.8 лип. 2022 р.

Коли заготовляти м’яту в домашніх умовах?

Збирати м'яту слід в перші два літніх місяці. Саме в цей період вона найбільш ароматна і найбільш цілюща. Не годиться для збору молода м'ята – при сушінні вона не збереже ні аромату, ні лікувальних властивостей. На листі м'яти не повинні бути вкраплень, плям і підгнилих ділянок, а колір листя повинен бути насиченим.

Коли можна заготовляти Мяту на зиму?

Лучший сезон, когда следует заготавливать мяту на зиму – это июль и август.

Що можна зробити з м’яти в домашніх умовах?

Перцева м'ята використовується як лікарський засіб, має заспокійливі та дезінфікуючі властивості. Для внутрішнього застосування з м'ятою можна приготувати чай, напій, настоянку, желе сік, соус, лікер, варення. М'ята чудово поєднується з різними продуктами і стравами. Кеш

Як заготовити м’яту на зиму: рецепт приготування з …
Як заготовити м’яту на зиму: рецепт приготування з м’яти соку, желе, соуси, напою, компоту, з цукром. Як засушити, заморозити м’яту на зиму і скільки її можна зберігати?

Related Post