Як приготувати смачно патисони?
У мисці змішати сметану і яйце, посолити, перемішати вінчиком і додати зелену цибулю. Знову перемішати і натерти твердий сир. Форму для запікання змастити вершковим маслом, викласти патисони, залити їх сметанно-яєчною сумішшю і посипати сиром. Запікати в духовці 30-40 хвилин при 180°C. Кеш
Як фарширувати патисони?
Цибулю нарізати дрібно, моркву потерти і смажити на олії до готовності. Рис перемішати з фаршем, смаженою цибулею та морквою, додати в масу сіль, перець, яйце і викласти в середину патисона і закрити кришечкою. Налити в бляшку олії, поставити патисон. Зверху полити кетчупом, майонезом і сметаною.
Як смачно маринувати патисони?
Зваримо маринад для патисонів і заллємо в наповнені банки. На 10 літрових банок для заливки потрібно: 3,5 л води, 500-600 мл оцту (6%), 300 г кухонної солі. 3 літрові банки з овочами потрібно стерилізувати в межах 25 хвилин і закатати.
Що приготувати з патисонів на сковороді